hajni@mindigfitt.hu | +36 30 971 9456 • H-P 9:00-18:00

elegem volt a kövérségemből

Hajnit a legjobbkor ajánlotta egy ismerősöm, mert elegem volt a kövérségemből. Ekkor 87,5 kg voltam. 15 éve keményen dolgoztam már a plusz kilóimért - életem csúcspontjánál 110 kg is voltam. Időről időre lefogytam 10-12 kilogrammokat 1-2 hónap alatt, hogy aztán 15-20 kilókat szedjek vissza.

Magamtól valahogy soha nem találtam a hosszú távú megoldást.

Mikor együtt kezdtünk dolgozni, a lánykori súlyom elérését tűztem ki célul. Ez 66 kg volt. Fél év alatt lement 12 kg, most pedig, 8 hónappal később, mínusz 14 kg-nál járok. Hajni nélkül nem ment volna. Mellettem volt, mint egy jó edző, tanácsokkal látott el, ha megtorpantam, megkerestük, mi az oka, és haladtunk tovább.

Életmódot váltottam úgy, hogy egyszer sem éheztem

Életemben először tartós az eredmény. Elmondhatom, hogy életmódot váltottam, úgy, hogy közben nem éheztem egyszer sem. Sőt, meg sem vontam magamtól semmit, csak máshogy csináltam a dolgokat, mint eddig. A mennyiségeket mértem, a kalóriát számoltam. Tudom, hogy mennyi egy adag étel. Örülök, hogy lassan haladok, a bőrömön nem is látszik a fogyás.

Nem ritka, hogy háromfélét főzök otthon, hogy mindenki azt kapja, amit szeretne. Mindig azt gondolom, a diéta nehéz dolog. Csakhogy én nem diétázom. Listával megyek vásárolni, se többet, se kevesebbet nem veszek. Nem csábulok el, nem esem kísértésbe, mert soha nem vagyok farkaséhes. Rengeteg energiám van, kevesebbet alszom, mégis kipihenve, óracsörgés előtt ébredek.

Az ismerőseim dícsérnek, látványos a változás

Az XL-és, L-es ruhák kimentek a szekrényből, most szokom, hogy újra M-es ruhákat kell próbálnom. Vettem egy 29-es farmert magamnak, amikor mosás után kiteregetem mindig megnézem, hogy jééé, milyen pici és rám jön. Boldogság. Egy ideje újra stagnál a súlyom, de nem katasztrófának fogom fel, hanem szokom az új látványt. Mindig meglepődök még, ha belenézek a tükörbe. 🙂

Nem adom fel

Még hátra van 8 kg. Amikor elkezdtük, úgy gondoltam, hogy mostanra már elérem a célomat, de így is boldog vagyok. Néha persze csaltam a kajával, vagy a mozgás nem jött össze, de nem adtam fel, és nem is fogom. Másnap folytatom az utam. Hajni nélkül nem ment volna. Szívből ajánlom őt, de csak akkor, ha már eldöntötted, hogy megcsinálod, mert ehhez két ember kell!

Szeretettel:

Noémi